Veilig betalen, zonder extra kosten

Snelle levering

Gratis verzending in NL vanaf €20

Wereldwijde verzending

Blogs Ons verhaal achter de Easyline eiwit-shake
Ons verhaal achter de Easyline eiwit-shake

13 november 2019

Met Easyline kun je eenvoudig afvallen omdat, je raadt het al, het zo makkelijk is. Gewoon dertig dagen de kuur doorlopen, met capsules voor reiniging, gewichtsverlies en vetstofwisseling. En daarna de kuur herhalen als je nog verder wilt. Tip: gebruik ook de Easyline eiwit-shake. Die hebben we net vernieuwd. Ik vertel je graag wat deze shake zo bijzonder maakt.

Easyline Eiwitshake. Met hoogwaardige eiwitten, voorkomt hongergevoel

Het grote verschil met de oude eiwit-shake zit in de suikers. In de nieuwe versie zijn alle ‘foute’ suikers vervangen door smart carbs: palatinose, een zuiver natuurproduct. Suikers met een heel lage glycemische index, oftewel suikers die worden verbrand in je stofwisseling en niet als vet worden opgeslagen. Mensen met diabetes gebruiken deze suikers ook veel. Ze voorkomen pieken in je bloedsuiker en geven je ook geen hongergevoel, en dat is prettig als je aan het lijnen bent. Dat laatste wordt nog ondersteund door de Glucomannan in de shake, een vezel die 100 (!) keer het eigen gewicht kan binden en zo de hongerprikkel voorkomt.

Deze geagglomeerde eiwitten zijn heel zuiver en zonder ongewenste toevoegingen. Verder zitten er pre-biotica in, ‘goede’ bacteriën die je darmwerking verbeteren, calcium dat goed is voor je botten, zink dat helpt bij het verbranden van vetten, chroom dat bijdraagt aan de verbranding van koolhydraten en aanvullend vitamine B6.

Voor wie?

Deze eiwit shake is echt een aanrader voor mensen die willen afvallen. De nieuwe en smaakvolle eiwit-shake hoef je nu maar één keer per dag te drinken en smaakt naar vanille. Ook sporters gebruiken deze eiwit-shake vaak omdat het zuivere eiwitgehalte zo hoog is. Het zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen uit de spieren en voor een strak en gespierd lijf.